Τέσσερα πράγματα που αξίζει να ξεκινήσεις μαζί με τη φοιτητική σου ζωή

Τέσσερα πράγματα που αξίζει να ξεκινήσεις μαζί με τη φοιτητική σου ζωή

Μία ξένη γλώσσα: Μαθαίνοντας μία καινούργια ξένη γλώσσα είναι σαν να ξεκλειδώνεις έναν άγνωστο κόσμο. Αν δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις μέχρι το πτυχίο του Proficiency τώρα έχεις την ευκαιρία και όλο τον χρόνο μπροστά σου να προετοιμαστείς κατάλληλα και να δώσεις με επιτυχία τις εξετάσεις. Αν το έχεις ήδη, μήπως ήρθε η ώρα να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου με Ιταλικά ή η νοηματική;

Ξεκίνα μία καινούργια ασχολία: Μπαλέτο, παραδοσιακοί χοροί, κιθάρα, μαθήματα κεραμικής, γυμναστήριο, εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Όσα πιο πολλά πράγματα δοκιμάζεις, τόσες περισσότερες εμπειρίες μαζεύεις γνωρίζοντας τι πραγματικά σου ταιριάζει και τον εαυτό σου καλύτερα.

Κάνε όλα αυτά που ήθελες αλλά δεν είχες χρόνο να κάνεις: Δες επιτέλους την ταινία που έπαιζε στις αίθουσες όσο ετοιμαζόσουν για Πανελλήνιες. Κάνε μαραθώνιο «Star Wars» με τους κολλητούς σου. Διάβασε εκείνο το βιβλίο που εδώ και καιρό ήθελες. Δες την τελευταία σεζόν από τη σειρά που παρακολουθούσες παλιότερα αλλά την άφησες στη μέση. Συνάντησε τον παιδικό σου φίλο που όλο λέτε ότι θα τα πείτε αλλά δε τα λέτε ποτέ.

Βρες δουλειά: Χωρίς να σημαίνει ότι θα βάλεις τη σχολή σου σε δεύτερη μοίρα. Μπορείς να εργάζεσαι part time κάποιες ώρες τη μέρα ακόμη και κάποιες μέρες την εβδομάδα. Θα εξασφαλίσεις έτσι ένα ποσό ικανοποιητικό που θα καλύπτει κάποιες βασικές σου ανάγκες, ελαφρύνοντας έτσι και τους γονείς σου από επιπλέον έξοδα.