Τρεις γειτονιές της Αθήνας που κάθε φοιτητής αξίζει να ανακαλύψει

Τρεις γειτονιές της Αθήνας που κάθε φοιτητής αξίζει να ανακαλύψει

Στα φοιτητικά σου χρόνια θα έχεις περισσότερο χρόνο από ποτέ για να κάνεις βόλτες, να ανακαλύπτεις νέα μέρη και να διασκεδάζεις. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με την παρέα σου και να δοκιμάσεις νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Ακολουθούν τρεις προτάσεις για τις νυχτερινές σου εξορμήσεις!

Μοναστηράκι

Εδώ θα ανακαλύψεις από ταράτσες για να απολαύσεις τη θέα της πόλης από ψηλά, μέχρι υπόγεια μπαρ που παίζουν μουσική μέχρι το πρωί. Τα μπαράκια είναι πολλά και θα τα συναντήσεις σε κάθε στενό, στην Αβραμιώτου, την Πρωτογένους και την Πραξιτέλους. Ξεκίνα τη βόλτα από το Σύνταγμα, κάνε μία στάση στην Ηπίτου και την Κολοκοτρώνη και κατηφόρισε προς στο Μοναστηράκι.

foit1

Κεραμεικός

Μεζεδοπωλεία, καφέ με όμορφους κήπους και εναλλακτικοί πολυχώροι, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις συναυλίες και πάρτι συνθέτουν το σκηνικό στον Κεραμικό. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές για τους νέους και σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Αν θέλεις να συνεχίσεις τη διασκέδαση, τα μπαρ και τα κλαμπ στο Γκάζι είναι πάντα έτοιμα να σε υποδεχτούν!

foit2

Κουκάκι

Τα τελευταία χρόνια η συγκεκριμένη γειτονιά έχει καταφέρει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ έχει χαρακτηριστεί από τις πιο όμορφες της Αθήνας ακόμα και από μεγάλα ξένα μέσα. Απλώς περιηγήσου στους πεζοδρόμους της και ανακάλυψε τα μυστικά της!

foit3

Τα Εξάρχεια, το Παγκράτι, το Μετς είναι μόνο μερικές ακόμη περιοχές που αξίζουν την προσοχή σου. Απλώς οργανώσου και ξεκίνα τις βόλτες!