Πέντε σειρές που κάθε φοιτητής πρέπει να δει!

Πέντε σειρές που κάθε φοιτητής πρέπει να δει!

Καινούργιο laptop, τηλεόραση αλλά και καναπές και... ήρθε η ώρα να πατήσεις το «play» για να δεις την αγαπημένη σου σειρά. Διότι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για έναν φοιτητή, μια σειρά μπορεί να αποτελέσει μια πραγματικά καλή παρέα! Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, εμείς διαλέξαμε τις πέντε αγαπημένες μας σειρές και στις παρουσιάζουμε! 

Altered Carbon

Altered Carbon. Είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις αυτή τη σειρά. Είναι καλογυρισμένη, οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι καλές και βασίζεται σε μια ομολογουμένως ανατρεπτική ιστορία. Εικόνες που θυμίζουν την Ιαπωνία του μέλλοντος και αυτοκίνητα που «πετούν», σε ταξιδεύουν με απόλυτη επιτυχία σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο ενός διαφορετικού «αύριο».

seir2

Sharp Objects

Γνωρίσαμε την Marti Noxon με το Buffy the Vampire Slayer, ενώ την αγαπήσαμε στην τελευταία ταινία του Netflix, To The Bone με την Lilly Collins. Αυτό το Καλοκαίρι, η επιτυχημένη δημιουργός πολλών επεισοδίων του Grey’s Anatomy, έφερε στην μικρή οθόνη μια σειρά με πρωταγωνίστρια την Amy Adams και ένα σενάριο που θα σε μαγνητίσει.

seir3

Seven Seconds

Όλη η… η αδικία του δικαστικού συστήματος σε μία μόνο σειρά. Στο Seven Seconds, το «λάθος» ενός αστυνομικού γίνεται αφορμή για να θίξει ο σκηνοθέτης της σειράς τη σημερινή διαφθορά των αστυνομικών, τον ρατσισμό στις ΗΠΑ και την αδυναμία πολλών ανθρώπων να δεχθούν πως κάθε μας πράξη έχει συνέπειες. Αυτή η σειρά θα σε κάνει να μην θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

seir4

Money Heist

Ή αλλιώς το La Casa de Papel. Αυτή η σειρά συνδυάζει τις καλύτερες στιγμές του Ocean’s Eleven, του Baby Driver και του Prison Break σε μόλις μία ώρα. Το Money Heist είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην βγεις καθόλου το Σαββατοκύριακο -ακόμη κι αν είσαι φοιτητής. Μια ιδιαίτερη σειρά 16 επεισοδίων που θα σε εκπλήξει.

seir5

Fargo

Έπειτα από τρεις σεζόν το Fargo έχει καταφέρει να μας κρατήσει κοντά του με την ίδια αγωνία που είχαμε στα πρώτα κιόλας επεισόδια. Έχει πάρει Emmy, έχει πάρει Χρυσές Σφαίρες και ο Ewan McGregor έβαλε στο ράφι ακόμη ένα βραβείο για το 2018. Ακόμη μια σειρά που θα σε κάνει να προτιμήσεις να αράξεις σπίτι με την παρέα παρά να βγεις!

seir6