Τρία podcast μυστηρίου για τον δρόμο προς τη σχολή

Τρία podcast μυστηρίου για τον δρόμο προς τη σχολή

Αφού πέρασες στη σχολή που ήθελες, μετακόμισες σε νέο σπίτι και έκανες μια καινούργια αρχή, ήρθε η ώρα να βιώσεις το νέο αυτό «κεφάλαιο» της ζωής σου όσο καλύτερα μπορείς -ακόμη και στα μέσα μεταφοράς της πόλης στην οποία κατοικείς πλέον! Καμία λίστα με μουσική και κανένα επεισόδιο σειράς στο κινητό σου. Η φάση φέτος στο λεωφορείο, το μετρό και το τρένο είναι… podcast. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να κάνεις την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε τρία podcast μυστηρίου που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στον δρόμο για τη σχολή και φυσικά, θα σε διασκεδάσουν!

Criminal

Για εσένα που προτίμησες να μείνεις σε ένα σπίτι κοντά στη σχολή, το Criminal μοιάζει να είναι ιδανικό. Πρόκειται για μια εκπομπή γεμάτη μυστήριο η οποία περιλαμβάνει επεισόδια που κρατούν λιγότερο από μισή ώρα, αλλά έχουν όλη την ποιότητα που χρειάζεσαι για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Serial Killers

Για εσένα που «λιώνεις» στις σειρές μυστηρίου, το Serial Killers θα σου κλέψει την καρδιά. Το συγκεκριμένο podcast αναλύει τα πάντα όσον αφορά στους serial killers και αν το ακούσεις, θα μάθεις τα πάντα για τους πιο διάσημους δολοφόνους της σύγχρονης εποχής -όπως τον Ted Bundy- αλλά και δολοφόνους του… 16ο αιώνα, όπως η Elizabeth Bathory!

A Murder on Orchard Street

Περίπου μια δεκαετία μετά την δολοφονία του Burke O' Brien στο Manhattan, η reporter Christina Kiely ερευνά την περίεργη αυτή υπόθεση!  To “A Murder on Orchard Street περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια των 26 λεπτών τα οποία επικεντρώνονται στην εμμονή ενός ντετέκτιβ και τη θλίψη μιας οικογένειας. Σίγουρα αξίζει να μπει στη λίστα σου και να κάνει λιγότερο βαρετή τη διαδρομή σου προς τη σχολή!