Τρεις δημιουργικοί τρόποι να μην χάσεις τους φίλους από το σχολείο σου

Τρεις δημιουργικοί τρόποι να μην χάσεις τους φίλους από το σχολείο σου

Οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια ανακοινώθηκαν και πλέον, είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μια καινούρια πόλη, μακριά από την οικογένεια και πολλούς από τους σχολικούς σου φίλους. Θέλεις να διατηρήσετε την επαφή σας, ενώ την ίδια ώρα αισθάνεσαι άγχος για το αν θα ταιριάξεις απόλυτα με τους συμφοιτητές σου στη σχολή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Οι σχολικές φιλίες θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου και με τις κατάλληλες… διαδικτυακές κινήσεις, θα καταφέρεις να τις διατηρήσεις για μια ζωή! Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα.

Στείλε ένα βίντεο στο Snapchat: Το Snapchat είναι μια από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές της Generation Z. Βάλε φίλτρο και στείλε ένα αστείο βίντεο στους κολλητούς σου από το χωριό, ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ ποιος είναι ο πραγματικός «αδερφός» τους.

Κάνε τους tag στα πιο αστεία meme: Σε συνέχεια του παραπάνω, μπορείς να υπενθυμίζεις στους φίλους σου όλα όσα κάνατε μαζί στο σχολείο μέσα από μερικά memes. Ξεκίνα να τους κάνεις tag λοιπόν, σε ό,τι ταιριάζει στην φάση σας και συνέχισε δημιουργώντας τα δικά σου memes.

Μοιραστείτε μια λίστα στο Spotify: Είναι γεγονός πως η μουσική ενώνει τον κόσμο. Ετοίμασε, λοιπόν, μια λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια της παρέας στο Spotify και μοιράσου τη με τους κολλητούς. Έτσι, θα θυμάστε με ένα «κλικ» όλα εκείνα τα βράδια που βγήκατε μέχρι το πρωί, τους καλοκαιρινούς σας έρωτες και τις «κοπάνες» από την τελευταία ώρα στο σχολείο. Ποιος ξέρει; Μπορεί αυτή η λίστα να είναι η αφορμή για το ωραιότερο road-trip της ζωής σας!