Είσαι φοιτητής; Να γιατί θα κολλήσεις με τον «Bojack Horseman»

Είσαι φοιτητής; Να γιατί θα κολλήσεις με τον «Bojack Horseman»

Μπορεί ως φοιτητής να μη βλέπεις πια cartoon, αλλά το «Bojack Horseman» σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το γεγονός ότι η σειρά είναι animated απλώς την κάνει ακόμη καλύτερη, καθώς δεν καταλήγει να είναι ένα ακόμη mainstream hit. Το «Bojack Horseman» δεν απευθύνεται απλώς σε ενήλικες, είναι μία από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουμε δει τελευταία. Το σίγουρο είναι ότι θα σε προβληματίσει και θα σε βάλει σε σκέψεις.

Δημιουργήθηκε από τον κωμικό Raphael Bob-Waksberg και έχει ως κεντρικό χαρακτήρα ένα άλογο, που κάποτε πρωταγωνιστούσε σε μία cheesy αλλά δημοφιλή σειρά των 90s που ονομάζονταν «Horsin’ Around».

Ο κόσμος του είναι γεμάτος ανθρώπους και ζώα, ενώ μερικοί από τους χαρακτήρες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον είναι η Princess Carolyn, η οποία είναι η ατζέντης του και πρώην σύντροφός του, ο Mr. Peanutbutter, ένα υπερβολικά αισιόδοξο και φιλικό λαμπραντόρ, ο Todd ένας καλεσμένος του που δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι του αλλά και η Diane, που έχει αναλάβει να γράψει τη βιογραφία του.

boj

Τα πολύ έξυπνα αστεία στη σειρά διαδέχονται το ένα το άλλο, και θα χρειαστεί να ξαναδείς τα επεισόδια για να τα καταλάβεις. Παρόλα αυτά, τα θέμα που θίγει το «Bojack Horseman» μας προβληματίζουν σχετικά με πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα η κατάθλιψη και η μοναξιά.

Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα θα νιώσεις συμπόνια για το συμπαθητικό άλογο, που θα σε παρασύρει στον κόσμο του και θα μοιραστεί μαζί σου τα προβλήματά του. Περισσότερα θα καταλάβεις παρακολουθώντας τους πέντε κύκλους της πιο ιδιαίτερης animated σειράς που έχεις δει μέχρι σήμερα…

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι, το theme song που θα ακούς στην αρχή κάθε επεισοδίου και με το οποίο θα «κολλήσεις» έχει δημιουργηθεί από τον Patrick Carney, δηλαδή των ντράμερ των Black Keys!