Φοιτητική ζωή: Συμβουλές για να μη μείνεις... στην απ’ έξω

Φοιτητική ζωή: Συμβουλές για να μη μείνεις... στην απ’ έξω

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου τα χρόνια που ήμουν φοιτήτρια ήταν η στιγμή που θα έψαχνα τα κλειδιά του σπιτιού μου στην τσάντα και δεν θα τα έβρισκα. Δυστυχώς, ένα βράδυ συνειδητοποίησα ότι φεύγοντας και κλείνοντας την πόρτα πίσω μου, είχα αφήσει μες στο σπίτι και τα κλειδιά.

Για να μην βρεθείς, λοιπόν, στη δύσκολη θέση να ψάχνεις κλειδαρά -και να πρέπει να τον πληρώσεις βγαίνοντας εκτός budget- παρακάτω σου έχουμε τέσσερις συμβουλές για να μην μείνεις ποτέ στην απ’ έξω.

1. Τοποθέτησε στην εσωτερική μεριά από το πλαστικό κάλυμμα του διακόπτη που ανάβεις το φως έναν μαγνήτη και έναν ακόμη στο μπρελόκ των κλειδιών σου. Μπαίνοντας στο σπίτι, θα τοποθετείς τα κλειδιά σου και φεύγοντας από αυτό δε θα χάνεις χρόνο ψάχνοντας να τα βρεις.

2. Βάλε ένα πιαστράκι στην πόρτα, σαν αυτά που κρεμάμε τις πετσέτες στο μπάνιο και στην κουζίνα.

3. Φτιάξε ένα αντικλείδι και δώσ’ το στον κολλητό σου από τη σχολή ή στο συμπαθητικό γείτονα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

4. «Φόρτωσε» τα κλειδιά σου με ένα μεγάλο μπρελόκ που θα τα κάνει ορατό από μακριά. Θα πιάνει λίγο χώρο παραπάνω και θα είναι ένα επιπλέον βάρος στην τσάντα σου -αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.