Δύο gadgets και ένα app που θα βοηθήσουν κάθε φοιτητή να συγκεντρωθεί

Δύο gadgets και ένα app που θα βοηθήσουν κάθε φοιτητή να συγκεντρωθεί

Ετοιμάζοντας το καινούργιο σου γραφείο στο φοιτητικό σου σπίτι, πρέπει σίγουρα να προσέξεις τι θα τοποθετήσεις σε αυτό. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις έναν χώρο που θα σε εμπνέει να διαβάζεις. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τρία gadgets που πρέπει να έχεις στο γραφείο σου για απόλυτη συγκέντρωση.

1. Ένα εργονομικό πληκτρολόγιο

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις, είναι να αγοράσεις ένα πρακτικό, εργονομικό πληκτρολόγιο. Θα σε εκπλήξει το πόσο μπορεί να σε βοηθήσει στο διάβασμά σου, ειδικά εάν έχεις να γράψεις κάποια εργασία. Το εργονομικό πληκτρολόγιο θα ξεκουράζει τους καρπούς σου, αλλά και όλο σου το σώμα.

2. Το flowstate app

Αυτό το app θα σε κάνει να συγκεντρωθείς σε χρόνο «ντετέ». Το flowstate app σου δίνει την επιλογή συγκέντρωσης για 5, 15, ή 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεκινά το… flow session. Αν διακόψεις τη συνεδρία νωρίτερα, τότε χάνεις ό,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μόνο όταν σταματά το timer, μπορείς να αποθηκεύεις την εργασία που έχεις κάνει. Σίγουρα αξίζει να το ψάξεις!

3. Το timer

Εάν νομίζεις πως αυτό το gadget είναι χρήσιμο μόνο για την κουζίνα, κάνεις λάθος. Ένα timer μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς καλύτερα από κάθε άλλο αντικείμενο πάνω στο γραφείο σου. Άνοιξε, λοιπόν, το timer του κινητού σου και άρχισε να μελετάς!