Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξει ένας φοιτητής πριν μπει στο καινούργιο του σπίτι

Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξει ένας φοιτητής πριν μπει στο καινούργιο του σπίτι

Πρώτη φορά στο σπίτι χωρίς τη μαμά. Πρώτη φορά που πρέπει να είσαι πραγματικά υπεύθυνος για όλα όσα πηγαίνουν στραβά. Πρέπει να μάθεις πως να προστατεύσεις τον εαυτό σου πριν γίνει αυτό. Για αυτό, λοιπόν, πρέπει να προνοήσεις και να σκεφτείς όσο πιο στρατηγικά μπορείς. Διότι, κανένας από εμάς δεν θέλει να χάσει τα φοιτητικά του χρόνια γιατί… ο καναπές ήταν άβολος και το internet αργό! Παρακάτω, θα βρεις τα τρία πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν μπεις στο νέο σου σπίτι.

#1 Το internet

Πρέπει να έχει γρήγορο internet και το καλύτερο ρούτερ. Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια (το λιγότερο) θα χρειαστεί να κάνεις εκατομμύρια εργασίες, να δεις άλλες τόσες ταινίες και σειρές αλλά και να σερφάρεις ασύστολα με ακόμη δέκα φίλους σου που θα αράζουν σπίτι σου. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.

#2 Το laptop

Εκτός από το internet, πρέπει να προσέξεις και τον υπολογιστή σου. Δεν θέλεις να αλλάζεις laptop συνέχεια, αλλά ούτε και να κολλάει στα πρώτα δύο χρόνια. Πρέπει, λοιπόν, να επενδύσεις σε εκείνο που θα σε συντροφεύει ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες. Την πιο μεγάλη σου εργασία, δηλαδή.

#3 Την τηλεόραση

Είτε θέλεις να κάθεσαι μόνος σου, είτε με παρέα, η τηλεόραση θα σου κάνει τη ζωή πιο όμορφη. Θα μπορείς να βλέπεις ταινίες, αγώνες αλλά και να την συνδέεις με το internet ώστε να μην χρειάζεται να κοιτάς τη μικρή οθόνη του laptop σου. Εάν αυτό δεν είναι ευτυχία, τότε τι;