Applications για φοιτητές

Applications για φοιτητές

Πράγματι, κάθε αρχή είναι δύσκολη. Και το ξεκίνημα της νέας σου ζωής μπορεί να σου φαίνεται «βουνό», αλλά υπάρχουν τρόποι να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη. Η τεχνολογία κάνει τα πάντα απλά, και έτσι κατεβάζοντας τα κατάλληλα app στο κινητό σου μπορείς να οργανωθείς και να ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου γρήγορα και εύκολα. Έτσι, το «έξυπνο» κινητό σου, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρόνο.

Snapguide

Αναζητάς έμπνευση; Τότε το Snapguide είναι η ιδανική εφαρμογή για εσένα. Πρόκειται για ένα διαφορετικό app, στο οποίο θα βρεις οδηγούς για μαγείρεμα, ιδέες για μόδα και DIY κατασκευές που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τις πιο γευστικές συνταγές και όχι μόνο!

Stylebook

Τι θα βάλεις σήμερα; Αυτή η εφαρμογή σου προσφέρει μία «εικονική» ντουλάπα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργείς τους πιο cool συνδυασμούς εύκολα και γρήγορα. Τι πρέπει να κάνεις; Απλώς να κάνεις upload φωτογραφίες των ρούχων σου!

Taxibeat

Κάνε λίγο πιο εύκολη και οικονομική κάθε μετακίνησή σου στην πόλη, χρησιμοποιώντας την ελληνική εφαρμογή που σου επιτρέπει να βρίσκεις άμεσα ταξί κάθε φορά που το χρειάζεσαι.

Park Around

Αν πάλι έχεις το δικό σου αμάξι, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις θέση parking, τότε αυτή η εφαρμογή, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την πιο φτηνή λύση. Έτσι, δεν θα χαλάσεις μια περιουσία και θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο.

Find my car

Αυτή είναι η ιδανική επιλογή για τους «ξεχασιάριδες». Αν λοιπόν έχεις παρκάρει μακριά και δεν θυμάσαι που ακριβώς βρίσκεται το αυτοκίνητό σου, τότε αυτό το app θα σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου!

Evernote

Το Evernote είναι μια εφαρμογή η οποία θα σε βοηθήσει να κρατήσεις οργανωμένες  τις σημειώσεις σου.

Wunderlist

Αυτή είναι η εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου! Φτιάξε λίστες για να μην ξεχνάς τίποτα και οργανώσου! Λίστες με τους στόχους σου, με τα πράγματα που θέλεις να πάρεις από το supermarket και τις υποχρεώσεις σου!

Clockwork Tomato

Προσπαθείς να είσαι αποδοτικός αλλά δεν τα καταφέρνεις; Η εν λόγω εφαρμογή θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τον χρόνο της μελέτης σου, ώστε να έχεις τη μέγιστη πνευματική απόδοση. Για παράδειγμα, ανά 25 λεπτά θα πρέπει να κάνεις διάλειμμα προκειμένου να επιστρέψεις με μεγαλύτερη όρεξη στη μελέτη!

Sleep Cycle 

Νιώθεις ότι νυστάζεις διαρκώς; Μάλλον ξυπνάς «λάθος» ώρα. Προκειμένου να ρυθμίσεις τον ύπνο σου και να ξεκουράζεσαι στο έπακρο, χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή, που θα σε βοηθήσει να ξυπνάς γεμάτος ενέργεια!