Πέντε podcast που κάθε φοιτητής πρέπει να γνωρίζει!

Πέντε podcast που κάθε φοιτητής πρέπει να γνωρίζει!

Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου; Προκειμένου να μάθεις σημαντικές πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες στα φοιτητικά σου χρόνια, απλώς βρες τα κατάλληλα podcasts! Κάθε φορά που χρησιμοποιείς τα μέσα, οδηγείς ή απλώς πλένεις τα πιάτα, απλώς άκου την μαγνητοφωνημένη εκπομπή που σε ενδιαφέρει. Έτσι, δεν θα καταλάβεις καν πότε πέρασε ο χρόνος.

TED Talks audio

Οι περισσότεροι φοιτητές βλέπουν βίντεο με εμπνευσμένα TED Talks στο διαδίκτυο και τα μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήξερες όμως ότι υπάρχουν και σε podcasts τα οποία μπορείς τώρα να ακούς στον δρόμο προς τη σχολή! Έτσι, θα μάθεις τη γνώμη των ειδικών πάνω σε θέματα που σε ενδιαφέρουν και θα αντλήσεις έμπνευση για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου!

College Info Geek 

Με αυτό το podcast που απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές θα μάθεις χρήσιμα tips για να μελετάς, να πηγαίνεις γεμάτος αυτοπεποίθηση σε συνεντεύξεις για δουλειά, να οργανώνεις το πρόγραμμά σου και να αισθάνεσαι παραγωγικός.

The Naked Scientists

Είναι το κατάλληλο podcast για όσους αναζητούν μία απλή εξήγηση σε συνηθισμένα επιστημονικά θέματα. Οι οικοδεσπότες κάνουν ότι καλύτερο για να απλοποιήσουν περίπλοκα ζητήματα και να σου δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορεί να έχεις!

Stuff You Missed in History Class

Αυτός είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να μάθεις πληροφορίες πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα που δεν είναι ευρέως γνωστά. Μέσα σε λίγα λεπτά με αυτό το podcast μπορείς να καλύψεις τα κενά σου και να μάθεις σημαντικές ιστορικές λεπτομέρειες που δεν κατάφερες να συγκρατήσεις στο σχολείο.

Examining Ethics

Το Examining Ethics είναι ένα ενδιαφέρον podcast για να σκεφτείς μερικά από τα πιο σημαντικά ηθικά δηλείμματα που υπάρχουν στον κόσμο μας σήμερα. Θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι δημιουργικά και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου!