Φοιτητικό γραφείο: Τέσσερα tips διακόσμησης που… θα σε ρίξουν στο διάβασμα!

Φοιτητικό γραφείο: Τέσσερα tips διακόσμησης που… θα σε ρίξουν στο διάβασμα!

Αυτό που δεν σου έχει πει κανείς είναι ότι στη φοιτητική σου ζωή -όσο απίθανο και αν σου φαίνεται- θα περνάς πολλές ώρες καθισμένος στο γραφείο σου. Πάνω απ’ αυτό θα ξημερώνεις σε περιόδους εξεταστικής, πάνω σε αυτό θα δουλεύεις τις εργασίες με τους συμφοιτητές σου. Κράτα, λοιπόν, σημειώσεις γιατί σου έχουμε τέσσερα tips που θα μεταμορφώσουν το γραφείο στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού σου και θα… σε ρίξουν με τα μούτρα στο διάβασμα!

Tip 1: Μετέτρεψε έναν τοίχο που βρίσκεται κοντά στο γραφείο σε μαυροπίνακα. Θα γίνει επιφάνεια… έμπνευσης, τόσο για εσένα όσο και για τους επισκέπτες που θα σου αφήνουν μηνύματα. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να βάψεις έναν ολόκληρο τοίχο, μπορείς να αγοράσεις έναν μαυροπίνακα -ή να βρεις έναν μαυροπίνακα-αυτοκόλλητο για να ρυθμίσεις εσύ την έκταση που θα έχει.

gr1

Tip 2: Πίνακας ανακοινώσεων από φελλό, μεταλλική επιφάνεια, σκοινιά από τη μία άκρη του τοίχου τεντωμένα στην άλλη… δεν έχει σημασία το υλικό! Σημασία έχει να μπορείς να καρφιτσώσεις, να κολλήσεις, να πιάσεις με μανταλάκια (στην περίπτωση των σκοινιών) τις φωτογραφίες με τους φίλους σου, τα «to do» post it, τα αναμνηστικά σου εισιτήρια και γενικά, ό,τι σου φτιάχνει τη διάθεση, σε κινητοποιήσει και σε οργανώσει καλύτερα.

gr2

Tip 3: Διάλεξε το φωτιστικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Η επιλογή φωτιστικού για το γραφείο δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς είναι το πιο βασικό εργαλείο για τη μελέτη σου. Δοκίμασε αρκετά μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που εκπέμπει την κατάλληλη ένταση και το φως του σε κουράζει λιγότερο. Επίσης, προτίμησε να έχει μια βάση που θα σου επιτρέπει να το προσαρμόσεις σε όποιο σημείο θες.

Tip 4: Ένα μικρό γλαστράκι, ένα χαμηλό βάζο με λίγα λουλούδια στη γωνία του γραφείου ή πάνω από τα συρτάρια σου είναι αρκετό για να δώσει ένα χαρούμενο τόνο στο χώρο. Θα δίνεις μάθημα αλλά… θα είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη.

gr4