Φοιτητική ζωή: Επτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου!

Φοιτητική ζωή: Επτά πράγματα που δεν πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου!

Μπορεί να έχεις μάθει από μικρός να βάζεις τα φάρμακα σε ένα ντουλάπι του μπάνιου σου ή να τοποθετείς την οδοντόβουρτσά σου δίπλα στον νιπτήρα, όμως ήρθε η ώρα να γκρεμίσουμε τα «όνειρά» σου και να σου εξηγήσουμε ότι μερικά πράγματα είναι… λάθος! Στο νέο σου σπίτι, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τις συνήθειές σου και να μάθεις το γιατί τα παρακάτω επτά αντικείμενα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρίσκονται στο μπάνιο.

1. Φάρμακα

Πίστευες ότι τα φάρμακα πρέπει να φυλάσσονται στο ντουλαπάκι του μπάνιου σου, ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται για μια λάθος κίνηση. Η αλλαγή της θερμοκρασίας και η υγρασία από τα ζεστά μπάνια μπορεί να κάνει τα φάρμακα λιγότερο αποτελεσματικά.

2. Πινέλα

Η υγρασία και το ζεστό νερό στο μπάνιο κάνει τα καλλυντικά και τα πινέλα σου να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής. Φρόντισε, λοιπόν, να τα απομακρύνεις!

3. Κολόνια

Αν δεν το γνώριζες, ήρθε η ώρα να μάθεις πως η αγαπημένη σου κολόνια αρχίζει να χάνει τη διάρκεια και το άρωμά της εξαιτίας της υγρασίας του μπάνιου σου. Καλύτερα, λοιπόν, να τη μεταφέρεις στο υπνοδωμάτιό σου!

bath2

4. Ξυραφάκια

Τα ξυραφάκια και η υγρασία δεν πηγαίνουν μαζί, καθώς η υγρασία κάνει τη λεπίδα να οξειδώνεται και να σκουριάζει. Ακόμη και τα αχρησιμοποίητα ξυραφάκια πρέπει να φυλάσσονται στο υπνοδωμάτιο.

5. Ηλεκτρονικές συσκευές

Το καταλαβαίνεις με τον χειρότερο τρόπο κάθε φορά που χαλάει το ηχείο του κινητού σου επειδή… το παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο! Η υψηλή υγρασία και οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν την χειρότερη σχέση στον πλανήτη.

6. Βερνίκι νυχιών

Το πρόβλημα ξεκινάει όταν έχεις ήδη ανοίξει το βερνίκι νυχιών σου. Διότι, τότε είναι που αρχίζει και «κάθεται» το χρώμα στον πάτο και ανεβαίνει το λάδι στο πάνω μέρος του βερνικιού. Ιδανικό σημείο να το φυλάξεις είναι το ψυγείο.

7. Αντηλιακό

Εκτός από την ημερομηνία λήξης ενός αντηλιακού, το προϊόν χαλάει εάν βρίσκεται και στο μπάνιο (όπως και στον ήλιο). Να θυμάσαι πως χρειάζεται σκιά και θερμοκρασία δωματίου.