Φοιτητικό σπίτι: Τρεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν

Φοιτητικό σπίτι: Τρεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Βρήκες το πρώτο σου σπίτι και είσαι ενθουσιασμένος με το νέο σου ξεκίνημα. Πήρες τα βασικά, αλλά αναζητάς ιδέες για να δώσεις ιδιαίτερο στυλ στον καινούργιο σου χώρο και να τον μετατρέψεις στο πιο cool καταφύγιο. Συγκεντρώσαμε μοντέρνες λύσεις για να αντλήσεις έμπνευση και να ετοιμάσεις εύκολα και οικονομικά το πιο ντιζαϊνάτο διαμέρισμα.

Μαυροπίνακας για να είσαι πάντα δημιουργικός!

Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να σκέφτεσαι δεν πρόκειται για μία ακριβή ιδέα, καθώς δεν θα αγοράσεις έναν κανονικό μαυροπίνακα, σαν εκείνους που είχαμε στο σχολείο. Στην αγορά θα βρεις ειδικά αυτοκόλλητα σε διάφορα μεγέθη, τα οποία μπορείς να κολλήσεις στην κουζίνα, την τραπεζαρία ή όποιο δωμάτιο θέλεις. Το καλύτερο; Μπορείς να γράφεις με πολύχρωμες κιμωλίες τις φράσεις που σε εμπνέουν, αλλά ακόμα και… να ζωγραφίζεις σαν πραγματικός καλλιτέχνης!

em2

Φωτάκια για ρομαντική ατμόσφαιρα!

Ποιος είπε ότι τα αγαπημένα μας κίτρινα λαμπιόνια είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; Στο Instagram και το Pinterest θα βρεις άπειρες ιδέες για να κάνεις το σπίτι σου λίγο πιο φωτεινό χρησιμοποιώντας χαριτωμένα φωτάκια. Είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις την τέλεια ατμόσφαιρα στη κρεβατοκάμαρα ή στο σαλόνι σου, καθώς κάνουν τα πάντα να δείχνουν λίγο πιο όμορφα. Εκτός από την κλασική εκδοχή τους, πλέον μπορείς να τα βρεις σε πολλά σχέδια και χρώματα, ακόμα και σε σχήματα μικροσκοπικών κάκτων ή φλαμίνγκο!

em3

Κρεβάτι από παλέτες για άνεση και στυλ!

Οι παλέτες είναι ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις από αυτοσχέδια τραπεζάκια μέχρι καναπέδες και κρεβάτια απλά και πολύ οικονομικά! Αντί λοιπόν να αγοράσεις ένα πολύ ακριβό κρεβάτι, επένδυσε σε ένα αναπαυτικό στρώμα που θα σε ξεκουράζει και κατασκεύασε το δικό σου κρεβάτι από παλέτες.

em4

Ιδανικά ολοκλήρωσε τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας με κάποιο εντυπωσιακό φυτό εσωτερικού χώρου, που θα σε φέρει λίγο πιο κοντά στη Φύση! Τοποθέτησε μερικά απαλά μαξιλάρια σε γήινες αποχρώσεις και ένα φωτιστικό εδάφους και θα δημιουργήσεις τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης. Τόσο απλά!