Πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι σου οικονομικά

Πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι σου οικονομικά

Θα θυμάσαι για πάντα το πρώτο σου σπίτι και την απίστευτη ελευθερία που ένιωσες όταν επιτέλους μετακόμισες μόνος σου! Θα είναι ο πιο προσωπικός σου χώρος, όπου θα περνάς αρκετές ώρες της ημέρας και θα μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με τους φίλους σου. Για αυτό φρόντισε να το μετατρέψεις σε ένα οικείο μέρος που θα εκφράζει την προσωπικότητά σου και το στυλ σου. Μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει οικονομικά;

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν «έξυπνες» ιδέες και λύσεις για να διακοσμήσεις το «καταφύγιό» σου με ελάχιστα χρήματα. Συγκεντρώσαμε οικονομικές προτάσεις για να δημιουργήσεις το σπίτι των ονείρων σου εύκολα. Βάλε φαντασία και δημιούργησε την πιο χαλαρή και ζεστή ατμόσφαιρα!

Κρέμασε ράφια!

Δώσε έμφαση στο γραφείο σου! Σε κάθε εξεταστική θα είναι χώρος που θα περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου, οπότε πρέπει να σε εμπνέει! Οργάνωσέ το ώστε να είναι λειτουργικό και να μπορείς να βρίσκεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Τακτοποίησε τα βιβλία σου και τοποθέτησέ τα σε ράφια. Είναι η πιο οικονομική επιλογή, αν το budget σου είναι περιορισμένο. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να τα τοποθετήσεις πολύ εύκολα μόνος σου στον τοίχο, χωρίς τη βοήθεια συνεργείου.

Στα ράφια, μπορείς ακόμη να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα, κεριά ή διακοσμητικά βάζα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα όμορφο «κάδρο» στον τοίχο σου!

oik2

Στόλισε τους τοίχους με DIY κάδρα!

Τι άλλο μπορείς να κρεμάσεις στους τοίχους πέρα από… ράφια; Μία καλή ιδέα είναι να κολλήσεις τα αγαπημένα σου poster, βινύλια, φωτογραφίες σε όμορφα κάδρα. Τύπωσε τα slogan που αγαπάς και σε εμπνέουν και στόλισε κάθε τοίχο, για να γεμίζεις με αισιοδοξία κάθε φορά που χαλαρώνεις στον καναπέ σου…

Εναλλακτικά, μία ακόμη οικονομική λύση είναι να βάλεις ταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι και να μεταμορφώσεις τελείως τον χώρο σου!

oik3

Διακοσμητικά

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μία περιουσία προκειμένου να αγοράσεις άπειρα διακοσμητικά. Θυμήσου «less is more»! Μερικά αρωματικά κεριά, δύο-τρία φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρειάζονται πολύ πότισμα, μία μεγάλη μαξιλάρα και ένα εντυπωσιακό χαλί αρκούν για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση του χώρου σου. Αμέσως θα δημιουργήσουν μία οικεία ατμόσφαιρα και κάνουν κάθε δωμάτιο λίγο πιο όμορφο, χωρίς να το παραφορτώνουν.

oik4

Keep it simple!

Μερικές απλές κινήσεις αρκούν για να φτιάξεις έναν άνετο και λειτουργικό χώρο. Δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι. Τόλμησε να παίξεις με τα χρώματα και τα σχέδια που αγαπάς και δημιούργησε έναν χώρο που θα σε εκφράζει πραγματικά!