Αυτά είναι τα πιο hot trends για το φοιτητικό σου σπίτι

Αυτά είναι τα πιο hot trends για το φοιτητικό σου σπίτι

Μπορεί να είναι μικρό, μπορεί να μην βρίσκεται στην πιο funky περιοχή της πόλης, όμως, είναι το δικό σου φοιτητικό «καταφύγιο» και για αυτό, αξίζεις να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να το μετατρέψεις στον πιο όμορφο και άνετο για εσένα χώρο.

Αν δεν τα πηγαίνεις καλά με το κομμάτι της διακόσμησης, εμείς θα βοηθήσουμε να μεταμορφώσεις τον νέο σου χώρο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να «μελετήσεις» τα παρακάτω decor trends για το σπίτι που όπως όλα δείχνουν, θα κυριαρχήσουν τη χρονιά που έρχεται.

Φυτά παντού μες στο σπίτι

Αν λατρεύεις το Instagram, τότε σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα τα φυτά στο σπίτι είναι «must». Κάθε μέρα βλέπεις στη γνωστή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης ένα παχύφυτο, μια σανσεβιέρια, μια σεφλέρα και φυσικά, μια δράκαινα! Αξίζει, λοιπόν, να πεις και εσύ «ναι» στα φυτά και να μετατρέψεις το φοιτητικό σου σπίτι σε μια μικρή, πράσινη «όαση». Ένα θερμοκήπιο με ράφια είναι, επίσης, απαραίτητο για να υιοθετήσεις στο έπακρο το υπέροχο αυτό trend που ήρθε από τα 80s, πιο αναβαθμισμένο από ποτέ!

tr2

Δημιούργησε τον δικό σου κήπο

Αν δεν θέλεις να γεμίσεις με φυτά το σπίτι σου, τότε μπορείς να δημιουργήσεις στο μπαλκόνι σου τον μικρό σου… λαχανόκηπο. Προμηθεύσου με σπόρους και φύτευσε τον δικό σου δυόσμο, μαϊντανό ή άνηθο αλλά και τα δικά σου καρότα ή τομάτες. Η παρέα σου θα ενθουσιαστεί με τον χώρο σου και εσύ θα βάζεις κάθε μέρα στο πιάτο σου μια δόση φρεσκάδας! 

tr3

Πες «ναι» στο ξύλο και τις γήινες αποχρώσεις

Τέλος, αν θέλεις να ακολουθήσεις πιστά τις τάσεις που αναμένεται να επικρατήσουν στον τομέα της διακόσμησης την χρονιά που έρχεται, τότε φρόντισε να επενδύσεις στο ξύλο και τις γήινες αποχρώσεις. Οι ζεστές και φυσικές αποχρώσεις, οι καθαρές γραμμές, τα ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το πιο μοντέρνο φοιτητικό σπίτι.

Μην ξεχνάς ακόμη πως μιας και η δεκαετία του ’80 έχει κάνει δυναμική επιστροφή και όσον αφορά στη διακόσμηση, έχε κατά νου πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και ξύλινα ή ψάθινα καλάθια και έπιπλα κήπου και βεράντας για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου! Μια καρέκλα σκηνοθέτη είναι σίγουρα «must»!

tr4