Φοιτητικό σπίτι: Με αυτό το βίντεο θα μάθεις να καθαρίζεις το ψυγείο σε χρόνο «ντετέ»

Φοιτητικό σπίτι: Με αυτό το βίντεο θα μάθεις να καθαρίζεις το ψυγείο σε χρόνο «ντετέ»

Όταν αναλογίζεσαι τη φοιτητική σου ζωή, σίγουρα το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου δεν είναι η καθαριότητα του σπιτιού σου. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως αν θέλεις να αισθάνεσαι και να είσαι ένα πραγματικά ανεξάρτητο και υπεύθυνο άτομο, πρέπει να ασχολείσαι συχνά και με αυτό το κομμάτι. Με τις σωστές κινήσεις, θα μάθεις να καθαρίζεις αποτελεσματικά και εύκολα όλες τις οικιακές σου συσκευές και επειδή το ψυγείο έχει αναμφίβολα μια ξεχωριστή θέση στην κουζίνα -και την "καρδιά σου"- καλό είναι να ξεκινήσεις από αυτό!

Άρχισε βγάζοντας όλα τα τρόφιμα από  το ψυγείο και συνέχισε αφαιρώντας τα ράφια -στην περίπτωση που αυτό είναι εφικτό. Χρησιμοποίησε ένα κοινό καθαριστικό χώρου -ή σαπούνι και νερό- για να αφαιρέσεις τη βρομιά από τα ράφια και το εσωτερικό του ψυγείου. Αν ανακαλύψεις σημεία τα οποία δεν καθαρίζουν εύκολα, μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις λίγη σόδα μαγειρικής και νερό και να τρίψεις καλά με ένα σφουγγάρι.

Δες το παρακάτω βίντεο και θα μάθεις ακόμη περισσότερα για το πώς θα καθαρίζεις σε χρόνο «ντετέ» το ψυγείο σου. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να επαναλαμβάνεις τη συγκεκριμένη διαδικασία κάθε πέντε με έξι μήνες!