Όλα όσα θα χρειαστείς στο πρώτο σου house warming party

Όλα όσα θα χρειαστείς στο πρώτο σου house warming party

Μετακόμισες στο πρώτο σου σπίτι και θέλεις να το γιορτάσεις με ένα μεγάλο πάρτι! Σίγουρα ξέρεις τα βασικά, έχεις ήδη προμηθευτεί ποτά και έχεις ετοιμάσει τις πιο χορευτικές playlist που θα ξεσηκώσουν τα πλήθη. Πώς όμως θα δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μετατρέψεις το πάρτι σου απόλυτο event για το οποίο θα μιλούν όλοι στη σχολή;

Ρομαντικός φωτισμός

Αφού, λοιπόν, προετοιμάσεις τον χώρο, απομακρύνεις κάποια έπιπλα και διαμορφώσεις την «πίστα», πρέπει να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει ο φωτισμός. Χαμήλωσε τα φώτα για να κάνεις τα πάντα να μοιάζουν πιο όμορφα. Πριν την μεγάλη ημέρα, μην ξεχάσεις να αλλάξεις τις λάμπες, επιλέγοντας θερμό φωτισμό για να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα, που θα κάνει τους καλεσμένους σου να αισθάνονται άνετα στον χώρο.

part2

Visuals που εντυπωσιάζουν!

Ένας προτζέκτορας μπορεί να απογειώσει το πάρτι σου και να μετατρέψει το σπίτι σου στον ιδανικό χώρο. Επίλεξε να προβάλλεις σκηνές από αγαπημένες σου ταινίες και εντυπωσίασε τους πάντες! Το καλύτερο; Μετά το πάρτι, θα μπορείς να τον χρησιμοποιείς για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και να δημιουργήσεις το δικό σου home cinema.

part3

Επένδυσε σε ένα καλό ηχοσύστημα

Το πρώτο σου πάρτι στο νέο σου σπίτι είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επενδύσεις σε ηχεία! Μπορείς να ανακαλύψεις πολλές επιλογές από ασύρματα μέχρι με LED φώτα που θα μετατρέψουν το σαλόνι σου στην απόλυτη πίστα και θα σε μεταμορφώσουν στον καλύτερο DJ. Βάλε τα δυνατά σου για να μην απογοητεύσεις τα πλήθη!

 

part4

Τέλος, μην ξεχάσεις να ειδοποιήσεις τους γείτονες για να μην έχεις προβλήματα με τη μουσική. Μία ακόμη καλύτερη ιδέα, είναι να τους καλέσεις στο πάρτι σου!