Αυτά είναι τα gadget που πρέπει να έχει ο «σωστός» φοιτητής

Αυτά είναι τα gadget που πρέπει να έχει ο «σωστός» φοιτητής

Πόσο έτοιμος είσαι για το νέο σου ξεκίνημα; Χαλάρωσε ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική, απόλαυσε τις βόλτες με τη νέα σου παρέα, πήγαινε για τρέξιμο στα πάρκα της πόλης και κάνε μόνο πράγματα που σε ευχαριστούν. Γέμισε ο πρόγραμμα σου με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και φυσικά κράτα λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις! Ό,τι και αν επιλέξεις, μην ξεχνάς ότι με τα κατάλληλα gadget, μπορείς να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο εύκολη και διασκεδαστική. Ποια είναι τα βασικά;

Powerbank

Χρησιμοποιείς το κινητό σου σχεδόν συνέχεια και για τα πάντα, από το να ακούς μουσική μέχρι να παίζεις με τους κολλητούς σου. Επειδή όμως όταν είσαι φοιτητής δεν θα βρίσκεσαι σχεδόν ποτέ στο σπίτι, φρόντισε να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα powerbank. Θα σε σώσει στις πιο δύσκολες στιγμές.

 

ga2

Ηχείο

Στα φοιτητικά σου χρόνια θα ανακαλύψεις πολλούς νέους καλλιτέχνες. Για να ακούς λοιπόν, τα αγαπημένα σου τραγούδια στο repeat θα χρειαστείς ένα καλό και δυνατό ασύρματο ηχείο. Προτίμησε κάποιο που διαθέτει Bluetooth, ώστε να μπορείς να το συνδέσεις εύκολα και γρήγορα με το κινητό σου και να το παίρνεις μαζί σε βόλτες και εκδρομές!

ga3

MP3 player

Το καλό με το MP3 player είναι ότι μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου. Για να μην κουβαλάς λοιπόν το κινητό σου στην τσέπη σου όταν τρέχεις και να μην ξεμένεις διαρκώς από μπαταρία, βάλε τα αγαπημένα σου κομμάτια στην μικροσκοπική και πρακτική αυτή συσκευή!  Αν πας συχνά για τζόκιν τότε σίγουρα αξίζει να επενδύσεις και σε ένα ζευγάρι καλά ακουστικά.

ga4

Smartwatch

Ένα έξυπνο ρολόι είναι ιδανικό για κάθε γκατζετάκια. Θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες, καθώς επίσης να έχεις τον έλεγχο στις κλήσεις και στα μηνύματα σου.

ga5