Τρεις συσκευές που πρέπει να έχει η κουζίνα κάθε φοιτητή

Τρεις συσκευές που πρέπει να έχει η κουζίνα κάθε φοιτητή

Όταν μετακομίζεις σε ένα νέο σπίτι, δεν σε νοιάζει να πάρεις πλυντήριο πιάτων, όσο σε νοιάζει να έχεις ψυγείο. Αυτό είναι μια κοινή αρχή που ακολουθούμε όλοι. Όταν όμως, είσαι φοιτητής, οι προτεραιότητες αλλάζουν. Σκέφτεσαι όλα τα βράδια που θα χρειαστεί να φας ένα τοστάκι γιατί δεν έφαγες «βρώμικο» αλλά και όλα εκείνα που θα χρειαστεί να ξενυχτίσεις για να περάσεις εκείνη την Οικονομία που θα σε παιδέψει (πολύ). Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις τρεις πιο sos συσκευές που πρέπει να έχει η κουζίνα σου με το που πατήσεις πόδι στο καινούργιο σου σπίτι.

1. Ψυγείο

Το κατάλληλο ψυγείο, είναι η πρώτη αγορά που πρέπει να κάνεις. Διότι, θέλεις να είναι μεγάλο αλλά όχι οικογενειακό και θέλεις ταυτόχρονα, να είναι high-tech αλλά να μην… πονέσει το πορτοφόλι σου! Το να βρεις το κατάλληλο ψυγείο δεν είναι κάτι απίθανο. Χρειάζεται όμως, να κάνεις τη σωστή έρευνα στα καταστήματα που εμπιστεύεσαι. Με τους γονείς σου.

2. Μηχανή Καφέ

Είτε προτιμάς τον καφέ φίλτρου, το διπλό τονωτικό εσπρεσάκι, είτε τον αθάνατο φραπέ, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Πρέπει να φροντίσεις να έχεις καφέ καθημερινά σπίτι σου. Όλα τα υπόλοιπα, άφησέ τα πάνω στην συσκευή της επιλογής σου.

3. Τοστιέρα

Σκέψου όλα εκείνα τα πρωινά που δεν θα ξέρεις τι να φας, αλλά και όλα εκείνα τα ξενύχτια που «στρώνουν» το στομάχι σου με ένα τοστάκι. Γαλόπουλα ή ζαμπόν, διπλό τυρί και μερικές φορές μαγιονέζα. Για τις λιγούρες αλλά και τις μεγάλες σου πείνες, η τοστιέρα είναι ο καλύτερός σου φίλος.