Οι must συσκευές που πρέπει να υπάρχουν στο πρώτο σου φοιτητικό σπίτι

Οι must συσκευές που πρέπει να υπάρχουν στο πρώτο σου φοιτητικό σπίτι

Η στιγμή που περίμενες εδώ και πολλά χρόνια, έφτασε! Επιτέλους, πέρασες σε μια καλή σχολή και σύντομα, θα μείνεις μακριά από την οικογένειά σου και θα κάνεις τα πρώτα, δειλά βήματα στον κόσμο των ενηλίκων.

Υπάρχουν, όμως, αρκετά ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς προκειμένου να περάσεις με άνεση τα φοιτητικά σου χρόνια. Αφού, λοιπόν, κάνεις την εγγραφή σου στο Πανεπιστήμιο και προτού ασχοληθείς με τη διακόσμηση του νέου σπιτιού, καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να βρεις τις συσκευές που θα σου λύσουν τα χέρια.

Αν το budget σου δεν είναι μεγάλο, τότε εστίασε την προσοχή σου στις παρακάτω βασικές και απαραίτητες συσκευές που θα σε συντροφεύσουν για πολλά χρόνια, ακόμη και όταν χρειαστεί να πεις «αντίο» στο φοιτητικό σου «καταφύγιο».

Κάτι για τις κρύες και τις καυτές ημέρες

Η θέρμανση είναι ένα από τα βασικά ζητήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς πριν πας στο νέο σου σπίτι για να μην περάσεις πολλές κρύες νύχτες και πολλά καυτά πρωινά στο μικρό σου «καταφύγιο».

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, πως ανάλογα με το budget και τις ανάγκες σου (οι καιρικές συνθήκες διαφέρουν ανά περιοχή) καλό είναι να προμηθευτείς με ένα καλό air condition ή ένα θερμαντικό σώμα καθώς και με έναν αφυγραντήρα -στην περίπτωση που το σπίτι έχει πολλή υγρασία!

Οι απαραίτητες λευκές συσκευές

Λευκές συσκευές. Αν δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται, τότε σε ενημερώνουμε ότι χωρίς αυτές δεν θα καταφέρεις να έχεις τη φοιτητική ζωή που θέλεις. Διότι πώς θα περάσεις τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε ένα σπίτι δίχως ένα καλό ψυγείο, μια σιδερώστρα (ω ναι, θα μάθεις και να σιδερώνεις), μια ηλεκτρική σκούπα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (πώς θα κάνεις τις εργασίες σου), μια καφετιέρα και φυσικά μια «δυνατή» τοστιέρα; Βρες τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό και προετοιμάσου!

sys1

Να θυμάσαι πως αρκούν λίγες και καλές συσκευές για να σε βοηθήσουν να περάσεις όσο πιο όμορφα και εύκολα γίνεται τα φοιτητικά σου χρόνια και κυρίως, να σου δώσουν την ευκαιρία να γίνεις σιγά-σιγά ένα πραγματικά ανεξάρτητο άτομο!