Τρεις τρόποι για να αναβαθμίσεις την πατροπαράδοτη συνταγή του τοστ

Τρεις τρόποι για να αναβαθμίσεις την πατροπαράδοτη συνταγή του τοστ

Τους πρώτους μήνες της φοιτητικής σου ζωής, ακόμη και η προσπάθεια να ετοιμάσεις μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα μοιάζει με άπιαστο όνειρο, ειδικότερα αν έχεις επιστρέψει αργά από τη σχολή με άδειο στομάχι, τσέπες και καμία απολύτως διάθεση για μαγείρεμα. Πριν σηκώσεις το ακουστικό και καταφύγεις στην εύκολη λύση του ντελίβερι, διάβασε τρεις τρόπους που πάνε το παραδοσιακό τοστάκι σε άλλο level και θα χορτάσουν… εύκολα, γρήγορα και «like a pro».

In... αυγόφετες we trust

Δεν ξέρω τι είναι το french toast που λένε στα μπραντσάδικα, εμείς μεγαλώσαμε με αυγόφετες ή αυγόψωμο. Για την ακρίβεια, με τηγανισμένες φέτες του τοστ αλειμμένες με αυγό. Τόσο απλό και τόσο γευστικό! Μία μικρή αλλαγή που θα προκαλέσει «εκρήξεις» στον ουρανίσκο σου.

to1

Γλυκό τοστάκι

Φυστικοβούτυρο με φράουλα μαρμελάδα, κομμάτια μπανάνας με επικάλυψη σοκολάτας, μέλι με βούτυρο και κανέλα, μέλι με μπανάνα και βούτυρο. Yπάρχουν τόσοι πολλοί, διαφορετικοί τρόποι και συνδυασμοί που αν αρχίσεις τα παντρέματα… δεν θα έχεις σταματημό. Η παραπάνω επιλογή είναι ο ιδανικός τρόπος να γλυκάνεις το στομάχι σου όλες τις ώρες. Το πρωί με τον καφέ, το μεσημέρι στη σχολή μέχρι το βράδυ, βλέποντας ταινία με φίλους.

to2

Το μεσογειακό

Μεσογειακό ή αλλιώς, τοστάκι από τον τόπο σου. Ψήνεις το ψωμί στην τοστιέρα μέχρι να γίνει τραγανό και αφού το βγάλεις, ρίχνεις λίγο λάδι. Απλώνεις μία ροδέλα ντομάτας, βάζεις από πάνω φέτα τριμμένη, ρίγανη αλάτι, πιπέρι και χορταίνεις απλά και ελληνικά.

to4