Αυτό είναι το πιο νόστιμο και εύκολο σάντουιτς που μπορείς να ετοιμάσεις!

Αυτό είναι το πιο νόστιμο και εύκολο σάντουιτς που μπορείς να ετοιμάσεις!

Βαρέθηκες να παραγγέλνεις συνέχεια απ’ έξω; Είναι γεγονός πως το σπίτι ενός φοιτητή είναι συνήθως γεμάτο με πολλούς καταλόγους delivery. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πώς οι εύκολες και γρήγορες λύσεις, δεν είναι πάντα οι καλύτερες για την υγεία και το πορτοφόλι σου.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που βαρέθηκες να τρως κάθε μέρα σουβλάκια, πίτσα και μακαρόνια, ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μάθεις πώς να ετοιμάζεις σε χρόνο «ντετέ» το πιο νόστιμο και θρεπτικό σάντουιτς. Λίγα και καλά υλικά και φυσικά, η κατάλληλη τοστιέρα αρκούν για να φέρουν στο πιάτο σου την επική αυτή δημιουργία που θα «απογειώσει» τον ουρανίσκο σου. Πίστεψέ μας, η ετοιμασία του είναι γρήγορη, εύκολη και διασκεδαστική.

Αν δεν θέλεις, λοιπόν, να ξοδεύεις στο εξής όλο το χαρτζιλίκι σου στα delivery για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου γεύσεις, συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα για το κορυφαίο αυτό σάντουιτς που θα αγαπήσει κάθε φοιτητής και φοιτήτρια.

Θα χρειαστείς:

2 κ.γ. βούτυρο

4 φέτες ψωμί του τοστ

4 φέτες τσένταρ

4 φέτες μπέικον

αλάτι

πιπέρι

1 κ.γ. μουστάρδα

Εκτέλεση: Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200°C, ενώ σε ένα τηγάνι ρίχνεις το μπέικον. Μόλις ξεροψηθεί το αφήνεις στην άκρη και ρίχνεις το βούτυρο και τις φέτες του τοστ. Αλείφεις την μουστάρδα, βάζεις το μπέικον και το τσένταρ και κλείνεις το ψωμί. Το γυρνάς από την άλλη και μετά το τοποθετείς σε ένα μικρό ταψάκι και στον φούρνο για 2-3 λεπτά.