Τρία δυναμωτικά smoothies για να «βγάλεις» τη σχολή

Τρία δυναμωτικά smoothies για να «βγάλεις» τη σχολή

Το καθημερινό πρόγραμμα ενός φοιτητή είναι πάντα γεμάτο. Σχολή, καφέδες με τους φίλους σου, πάρτι στις εστίες ή φιλικές συνάξεις σε κάποιο σπίτι -ακόμη και… ραντεβού με το κορίτσι ή το αγόρι που κάθεται δίπλα σου στο αμφιθέατρο. Πρέπει με κάποιον τρόπο να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις φοιτητικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις, είναι να συμπεριλάβεις στο διατροφικό σου μενού τα πιο δυναμωτικά smoothies.

Επειδή, λοιπόν, η φάση σου ως φοιτητής θα είναι δύσκολη όταν είσαι τόσο κουρασμένος, επένδυσε στο σωστό shaker ή μίξερ και φτιάξε τα πιο δυναμωτικά smoothies. Παρακάτω, θα βρεις τρεις δικές μας προτάσεις για smoothies που θα τονώσουν τον οργανισμό σου και θα σε «μεταμορφώσουν» στο πιο… non stop άτομο που έχεις δει ποτέ.

#1 Smoothie με καρότο, αχλάδι και πορτοκάλι

Θα χρειαστείς:

3 καρότα

1 αχλάδι

1/2 λεμόνι

1 1/2 πορτοκάλια

1 ml βάμμα Echinacea

Εκτέλεση: Ρίχνεις όλα τα υλικά μέσα στο μίξερ και τα ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις το μείγμα σου είναι έτοιμο, το τοποθετείς μέσα σε ένα ποτήρι και το απολαμβάνεις.

#2 Smoothie με γάλα καρύδας, ανανά, σπανάκι και λάχανο

Θα χρειαστείς:

γάλα καρύδας

2 1/2 χούφτες σπανάκι

1 μικρή χούφτα λάχανο

1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ανανά

Λίγη κανέλα

Gogi berries

Εκτέλεση: Ανακατεύεις πολύ καλά με ένα μίξερ το γάλα, το σπανάκι και το λάχανο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, το πασπαλίζεις με λίγη κανένα και ρίχνεις και μερικά Gogi berries. Ένας γρήγορος και ταυτόχρονα θαυματουργός χυμός στο ποτήρι σου.

#3 Smoothie με μούρα, ρόδι και σπόρους chia

Θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι κατεψυγμένα ανάμεικτα μούρα

1/2 φλιτζάνι χυμό χωρίς ζάχαρη ρόδι

1/2 φλιτζάνι νερό

1/2 κουταλιά της σούπας σπόροι chia

Εκτέλεση: Ρίχνεις όλα τα υλικά μέσα σε ένα μίξερ και ανακατεύεις σε μέτρια ταχύτητα. Αν το θες πιο δροσερό, μη διστάσεις να προσθέσεις μερικά παγάκια ή νερό από το ψυγείο.