Πώς θα φτιάξεις cold brew στο φοιτητικό σου σπίτι!

Πώς θα φτιάξεις cold brew στο φοιτητικό σου σπίτι!

Ως φοιτητής θα πίνεις αρκετούς καφέδες, πόσω μάλλον στην περίοδο της εξεταστικής. Προκειμένου να μείνεις ξύπνιος και να καταφέρεις να «βγάλεις» την ύλη, πιες ένα cold brew που θα σε τονώσει! Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείς να τον φτιάξεις σπίτι σου, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Θα χρειαστείς έναν έντονο ποιοτικό καφέ, καθώς η πρώτη ύλη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο προκειμένου να έχεις ένα καλό γευστικό αποτέλεσμα. Ζήτησέ τον σε χοντρή άλεση για γαλλική πρέσα, για να μην παιδεύεσαι με τους κόκκους!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις νερό, προχωρώντας με τη διαδικασία του φιλτραρίσματος όπως ακριβώς θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Όπως θα καταλάβεις, μπορείς απλώς να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα της καφετιέρας σου, που θα χαρίσουν μία καθαρή γεύση στο cold brew. Περισσότερα για να φτιάξεις αυτό το γευστικό ρόφημα θα ανακαλύψεις στο παρακάτω βίντεο που θα σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα!

Εμείς σου προτείνουμε να τον δοκιμάσεις χωρίς ζάχαρη, για να απολαύσεις περισσότερο τη μοναδική του γεύση. Να θυμάσαι ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι πικρός και συνδυάζεται ιδανικά με γάλα!