Πώς θα κάνεις την παρέα να αράζει στο σπίτι σου συνέχεια

Πώς θα κάνεις την παρέα να αράζει στο σπίτι σου συνέχεια

Καλά τα φοιτητικά πάρτι και οι βόλτες στην πόλη, όμως η φάση αυτή δεν είναι για κάθε μέρα. Εκτός από το ότι ενδέχεται να σε κουράσει, μπορεί να σε αφήσει και… ταπί! Επειδή, λοιπόν, τα φοιτητικά χρόνια ενδείκνυνται για… άραγμα στο σπίτι, σίγουρα αξίζει να ρίξεις «μια ματιά» στα παρακάτω tips που θα κάνουν την παρέα σου να θέλει να αράζει στο μικρό σου «καταφύγιο» συνέχεια.

Διάλεξε τα κατάλληλα ηχεία

Είτε θέλεις να κάνεις κάποιο μικρό πάρτι, είτε απλώς να καλέσεις την παρέα σου για μαραθώνιο σειρών, τα σωστά ηχεία είναι «το Α και το Ω» σε ένα σπίτι. Θα ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και χωρίς κανέναν απολύτως θόρυβο -ενώ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις δεν δεχθείς τις  παρατηρήσεις των νέων σου γειτόνων στην πολυκατοικία!

Κακά τα ψέματα, αλλά και η τηλεόραση μετράει!

Σκέψου όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που θα δεις πίσω από αυτή την οθόνη. Σκέψου όλες τις νύχτες που δεις μια ταινία με το κορίτσι από τη σχολή που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Σκέψου απλώς, πόσες ημέρες μπορείς να απολαμβάνεις ακόμη και το να μην κάνεις τίποτα, μπροστά από μια μεγάλη οθόνη (αν υπάρχει η κατάλληλη τηλεόραση, τι να το κάνεις το ταβάνι…).

Βέβαια, η πραγματική φάση κρύβεται στο gaming

Τουρνουά gaming, εξάσκηση με τους κολλητούς, χρόνος με τον εαυτό σου. Η πραγματική φάση για το απόλυτο φοιτητικό «καταφύγιο», κρύβεται στα κατάλληλα αξεσουάρ gaming αλλά και την καλύτερη κονσόλα της αγοράς. Αυτό θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα, για να μην φύγει ποτέ η παρέα σου από το φοιτητόσπιτό σου!