Γιατί το NUP είναι το πιο «must» φοιτητικό app

Γιατί το NUP είναι το πιο «must» φοιτητικό app

Αν δεν ξέρεις τι είναι το NUP, με λίγες λέξεις σε ενημερώσω πως είναι ό,τι πιο «hot» μπορεί να «παίξει» στην οθόνη του κινητού σου. Είναι το πρώτο ελληνικό app φτιαγμένο αποκλειστικά για φοιτητές. Κατέβασέ το εντελώς δωρεάν, για να τα βλέπεις και να τα μαθαίνεις όλα χωρίς να το ξέρει κανείς. Είναι ήδη διαθέσιμο και στα IOS και στα Android.

Τα τρία βήματα της εγγραφή είναι απλά: Διαλέγεις ψευδώνυμο. Επιλέγεις φύλο και στο τέλος, δηλώνεις το Τμήμα σπουδών σου.

Είσαι έτοιμος να μοιραστείς από φωτογραφίες μέχρι σκέψεις, ιδέες, ακόμη και τα μυστικά σου ανώνυμα αλλά πάντα με προσοχή! Φυσικά, διαθέτει και chat για πιο… private καταστάσεις.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του: «Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούριο που έλειπε στην Ελλάδα. Αν παρατηρήσει κάποιος τα παραδοσιακά social networks θα δει κόσμο που δημοσιεύει όλο και λιγότερο. Φοβάται. Δεν εκφράζεται. Εμείς δίνουμε στους φοιτητές το βήμα που τους έλειπε. Μακριά από γονείς, μακριά από κριτική, μακριά από bullying. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν GDPR, εμείς βλέπουμε ανωνυμία και ειλικρίνεια».

nup