Δέκα βασικά αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε φοιτητικό σπίτι

Δέκα βασικά αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε φοιτητικό σπίτι

Είσαι ενθουσιασμένος με το νέο σου ξεκίνημα, αλλά δυσκολεύεσαι να οργανώσεις το καινούργιο σου σπίτι; Δεν ξέρεις τι να πρωτοχωρέσεις στη λίστα σου; Απλώς κάνε focus στα απαραίτητα! Καταλαβαίνουμε πόσο θέλεις να αγοράσεις εκείνο το τέλειο χαλί για το σαλόνι, αλλά μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ξεκίνα, λοιπόν, από τα βασικά για να μην βγεις εκτός budget. Για να σε βοηθήσουμε, κάναμε μία μικρή έρευνα και στη σελίδα των Praktiker ανακαλύψαμε τον απόλυτο οδηγό που συγκεντρώνει οικονομικά έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, διακοσμητικά και οικιακά είδη που θα κάνουν το διαμέρισμά σου λειτουργικό αλλά και όμορφο.

Πόσο έτοιμος είσαι τελικά για το νέο σου ξεκίνημα; Τσέκαρε την παρακάτω λίστα με τα βασικά είδη εξοπλισμού και δες τι σου λείπει για να αρχίσεις δυναμικά τη φοιτητική σου ζωή!

Καναπές - Κρεβάτι

Ένας αναπαυτικός καναπές που μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα και γρήγορα σε άνετο κρεβάτι είναι σίγουρα το πιο πρακτικό έπιπλο που πρέπει να υπάρχει στο σαλόνι κάθε φοιτητικού σπιτιού. Θα μπορείς να οργανώνεις τα καλύτερα sleepovers, να φιλοξενείς τους φίλους σου, μετά από ωραίες βραδινές εξόδους, καθώς και τους συγγενείς σου, όταν έρχονται από την επαρχία. Εδώ μπορείς να βρεις μερικές μοντέρνες επιλογές για να χαρίσεις στυλ στο καθιστικό σου.

sp2

Κρεβάτι

Θα είναι το βασικό έπιπλο στο υπνοδωμάτιό σου, για αυτό φρόντισε να επιλέξεις μία εντυπωσιακή αλλά και minimal επιλογή που θα ταιριάζει στον χώρο. Για παράδειγμα, ένα ημίδιπλο κρεβάτι είναι ιδανική επιλογή για μικρά διαμερίσματα. Σου προτείνουμε μπεζ αποχρώσεις για να μπορείς να το συνδυάσεις με οποιαδήποτε υφάσματα και να μεταμορφώνεις τον χώρο εύκολα και χωρίς πολλή προσπάθεια.

sp3

Βιβλιοθήκη

Θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και να βάλεις σε τάξη τα βιβλία που θα γίνονται όλο και περισσότερα σε κάθε εξάμηνο. Γέμισε τα ράφια με τα αγαπημένα σου μυθιστορήματα, όμορφα διακοσμητικά και δημιούργησε μία cozy γωνία στο γραφείο ή το σαλόνι σου!

sp4

Γραφείο

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μελετήσεις! Μπορεί να αποφεύγεις το διάβασμα όλη τη χρονιά, αλλά η πρώτη σου εξεταστική δεν θα αργήσει. Βρες, λοιπόν, ένα γραφείο που θα είναι άνετο και πρακτικό και θα σε εμπνέει να είσαι πιο παραγωγικός. Στη σελίδα των Praktiker θα ανακαλύψεις πολλές μοντέρνες και οικονομικές επιλογές.

sp5

Καρέκλα γραφείου

Φυσικά, εξίσου σημαντικό είναι να επενδύσεις και σε μία ποιοτική καρέκλα γραφείου, που θα σε βοηθήσει να στέκεσαι σωστά και να κάθεσαι αναπαυτικά. Αν δεν θέλει να καταλήξεις σε μία κλασική μαύρη επιλογή, μπορείς να δώσεις λίγο χρώμα στον χώρο σου, επιλέγοντας μία μοντέρνα και άνετη καρέκλα γραφείου σε έντονες αποχρώσεις.

sp6

Φωτιστικά

Ο φωτισμός παίζει πολύ σημαντικό ρόλο προκειμένου να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που επιθυμείς. Με τις κατάλληλες επιλογές μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου και να το κάνεις να δείχνει πιο φωτεινό και λαμπερό! Διάλεξε προσεκτικά τα φωτιστικά που θα τοποθετήσεις στον χώρο, καθώς θα αποτελέσουν εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία που θα δώσουν στυλ σε κάθε δωμάτιο του διαμερίσματός σου. Στη σελίδα των Praktiker θα βρεις ιδιαίτερα κρεμαστά φωτιστικά σε γήινες αποχρώσεις και ντιζαϊνάτα σχέδια!

sp7

Ψυγείο

Για ευνόητους λόγους πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Σίγουρα, θα το χρειαστείς για να το γεμίζεις ασφυκτικά με τα τάπερ της μαμάς, αλλά και γιατί οι μπύρες δεν πίνονται ζεστές. Τα καλά νέα είναι ότι με λιγότερα από 200 ευρώ μπορείς να βρεις ένα πολύ καλό ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α+.

sp8

Φούρνος μικροκυμάτων

Θα τον χρειαστείς για να ξεπαγώνεις τα τάπερ της μαμάς ή να ζεσταίνεις την πίτσα που περίσσεψε από το προηγούμενο βράδυ. Αναμφίβολα όμως, είναι η ηλεκτρική συσκευή, που θα σου εξασφαλίζει σε όλα τα φοιτητικά σου χρόνια ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Ο φούρνος μικροκυμάτων κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη, και κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ! Από τις καλύτερες value for money αγορές που θα κάνεις στη φοιτητική σου ζωή.

sp9

Είδη σερβιρίσματος

Δεν γίνεται να τρως με πλαστικά πιάτα και πιρούνια για πάντα. Απόκτησε οικολογική συνείδηση και κράτα τα ποτήρια μιας χρήσεως μόνο για τα πάρτι. Εφοδίασε την κουζίνα σου με τα απαραίτητα είδη σερβιρίσματος, για να απολαμβάνεις το φαγητό σου μόνος ή με καλή παρέα!

sp9

Πλυντήριο

Πόσες ημέρες συνεχόμενα μπορείς να φοράς το ίδιο τζιν; Σίγουρα είναι πολύ άνετο, αλλά δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια στο πατρικό σου για να το διατηρείς καθαρό… Πάρε λοιπόν ένα οικονομικό πλυντήριο και ζήτα συμβουλές από τη μαμά σου, που είναι ειδική στη μπουγάδα, για να μην καταστρέψεις τα αγαπημένα σου ρούχα.

spo10

Πώς θα αποκτήσεις όλα τα παραπάνω; Με ένα μόνο κλικ, θα βρεις συγκεντρωμένα σε μία σελίδα τα δέκα χρήσιμα αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από το φοιτητικό σου σπίτι! Στα Praktiker θα ανακαλύψεις τις πιο συμφέρουσες προσφορές για το νέο σου ξεκίνημα.

Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τη διαδικασία της μετακόμισης, καθώς με το πακέτο υπηρεσιών ΜΕΤΑΚΟΜEASY, μπορείς να οργανώσεις τα πάντα χωρίς κόπο, από τον τρόπο αγοράς και πληρωμής μέχρι τη μεταφορά και τη συναρμολόγηση των επίπλων σου!