Πέντε αντικείμενα που θα κάνουν πιο cozy το φοιτητικό σου σπίτι

Πέντε αντικείμενα που θα κάνουν πιο cozy το φοιτητικό σου σπίτι

Το Φθινόπωρο είναι ήδη εδώ, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και εσύ δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης στο νέο σου σπίτι. Αν θέλεις να κάνεις τον χώρο σου ακόμη πιο φιλόξενο για τους φίλους σου και να το ταιριάξεις με τη φθινοπωρινή διάθεση που επικρατεί έξω από το παράθυρο, σου προτείνουμε πέντε οικονομικά αντικείμενα που θα εμπλουτίσουν την cozy ατμόσφαιρα του σπιτιού σου.

Χαλιά

Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς! Μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά χαλιά για να ντύσεις τις οριζόντιες επιφάνειες του χώρου σου. Επέλεξε κάτι λίγο πιο fluffy, σε χρώματα που ταιριάζουν εκείνα που έχεις επιλέξει για τους τοίχους σου.

Ριχτάρια

Στο εμπόριο θα βρεις μαλακά υφάσματα με τα οποία θα μπορέσεις να ντύσεις τα έπιπλα του σπιτιού σου και να «χουχουλιάσεις» κάτω από αυτά. Όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστό, θα ανανεώσουν το σπίτι σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο cozy. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο για να βάλεις στο σπίτι σου μια πινελιά από το μοναδικό σου στυλ.

Φωτισμός

Ο φωτισμός είναι «το Α και το Ω» για έναν cozy χώρο. Αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο πρέπει να επενδύσεις είναι σίγουρα αυτό. Πέρα από τα απαραίτητα κεράκια που πρέπει να υπάρχουν, τοποθέτησε κάποιο μικρό φωτιστικό ή σειρές από μικρά λαμπάκια, σαν αυτά που βάζουμε τα Χριστούγεννα στο δέντρο. Όταν θα δύει ο ήλιος το μόνο που θα χρειάζεσαι για να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο θα είναι αυτά!

Μαξιλάρια

Τοποθέτησε μαξιλάρια από διαφορετικά μεγέθη, σχέδια και χρώματα στους καναπέδες ή ακόμη και στο πάτωμα. Είναι μία βολική λύση για τις φορές που θα σε επισκεφθούν οι φίλοι σου και δεν θα χωράτε να κάτσετε. Επιπλέον, ντύνοντας τις καρέκλες του σπιτιού με μαξιλάρια θα δεις πόσο θα «μαλακώσει» η όψη τους.

Κάδρα

Μετά το πάτωμα, το οποίο θα το ντύσεις με ζεστά υφάσματα, σειρά έχουν οι τοίχοι! Αν είσαι πιο… boho ψυχή, μπορείς και εδώ να «παίξεις» με το ύφασμα ή να... καδράρεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις σου, την αφίσα της αγαπημένης σου ταινίας ή ένα αντίγραφο από τον αγαπημένο σου πίνακα. Κάθε φορά που θα γυρίζεις στο σπίτι και θα βλέπεις κάτι που έχεις αγαπήσει, θα ζεσταίνεται η καρδιά σου και θα σου φτιάχνει η διάθεση.