Ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποκτήσεις τα απαραίτητα για το νέο σου σπίτι

Ο πιο οικονομικός τρόπος για να αποκτήσεις τα απαραίτητα για το νέο σου σπίτι

Η μεγάλη συνεργασία του Κωτσόβολου  με κορυφαίες μάρκες προϊόντων και υπηρεσιών

Το ξεκίνημα της νέας ζωής αρχίζει στο φοιτητικό σπίτι που θα φιλοξενήσει όνειρα, χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές. Για αυτό και οι φοιτητές δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους και περιμένουν τη μεγάλη στιγμή της ανεξαρτησίας τους. Από την άλλη, οι αγχωμένες μαμάδες δεν μπορούν να σταματήσουν να ανησυχούν και αγχώνονται για τα παιδιά τους. Θα τρώνε;  Θα περνάνε καλά; Θα συνεχίσουν να επικοινωνούν μαζί τους; Θα καθαρίζουν το καινούργιο τους διαμέρισμα;

Αυτές και αρκετές ακόμη ερωτήσεις απασχολούν όλες τις μαμάδες τους πρώτους μήνες που τα παιδιά τους φεύγουν από σπίτι και ανοίγουν τα «φτερά» τους. Τα καλά νέα είναι ότι η Κωτσόβολος δίνει λύσεις σε όλα τα παραπάνω ζητήματα με κουπόνια προσφορών αξίας 500 ευρώ, τα οποία οι φοιτητές μπορούν να αξιοποιήσουν για αγορές πολύ γνωστών ειδών και υπηρεσιών. Πώς μπορεί κάποιος να πάρει τα εν λόγω κουπόνια;

Πώς μπορείς να κερδίσεις  τα «μαγικά» κουπόνια αξίας 500 ευρώ;

Με αγορές 300 ευρώ και άνω από τον Κωτσόβολο, οι φοιτητές μπορούν να πάρουν συνολικά κουπόνια προσφορών συνολικής αξίας 500 ευρώ. Τα κουπόνια αφορούν 18 κορυφαίες μάρκες ειδών πρώτης ανάγκης που θα βρουν σε όλα τα super market, στα καταστήματα Galerie de Beaute, στα καταστήματα WIND και φυσικά στον Κωτσόβολο μέσα από την δημοφιλή πλατφόρμα του Pockee.

poc

Η διαδικασία βήμα προς βήμα!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλώς, καταχωρείς τον promo κωδικό που θα παραλάβεις με sms ή μέσω e-mail στην πλατφόρμα του Pockee και έχεις πρόσβαση σε κουπόνια προσφορών που δίνουν όφελος σε επόμενη αγορά συνολικής αξίας 500 ευρώ για συμβεβλημένα καταστήματα και super markets.

Βήμα πρώτο: Με την ολική παραλαβή της παραγγελίας από τον Κωτσόβολο αποστέλλεται γραπτό μήνυμα sms ή e-mail με το promo code του Pockee από τον Κωτσόβολο.

Βήμα δεύτερο: Ο φοιτητής κατεβάζει την εφαρμογή Pockee στο κινητό του από τα Play Store ή App Store.

Βήμα τρίτο: Κατά την εγγραφή στην εφαρμογή, συμπληρώνεται ο κωδικός που έχει σταλεί με γραπτό μήνυμα (sms) ή μέσω e-mail.

Βήμα τέταρτο: Μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, ο φοιτητής λαμβάνει και τα αποκλειστικά φοιτητικά κουπόνια της ενέργειας για όλες τις παραπάνω μάρκες και καταστήματα.

Αν ήδη υπάρχει λογαριασμός στο Pockee, με την εισαγωγή του promo κωδικού, ο χρήστης λαμβάνει και τα αποκλειστικά κουπόνια της ενέργειας.

poc2

Κορυφαίες μάρκες προϊόντων και υπηρεσιών

Έτσι, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμα στο νέο τους ξεκίνημα. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικά από αυτά, όπως πακέτα κινητής τηλεφωνίας από τη WIND και συνδρομητικής τηλεόρασης από τη WIND Vision, προϊόντα από τα καταστήματα Galerie de Beaute, κουπόνι για το e-shop Γρηγόρης, είδη προσωπικής φροντίδας, υγιεινής, όπως Always, Ariel, Fairy, Head & Shoulders, Lenor, Pantene, Viakal, τρόφιμα, όπως Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Heinz, Kraft, Melissa, Pepsi, αλλά και επιλεγμένα είδη από τα καταστήματα Κωτσόβολος. 

Έτσι, οι φοιτητές μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά τους λίγο πιο εύκολη και να μην βγουν εκτός budget, ενώ οι μαμάδες  δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα! Το φαγητό, το καθάρισμα και η επικοινωνία γίνονται «παιχνιδάκι»… Τι περιμένεις λοιπόν; Οργανώσου και κάνε τη λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι το συντομότερο δυνατόν, καθώς η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν ως τις 29/9/2018.

Για να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα, ρίξε μια ματιά στα νέα φοιτητικά πακέτα με προσφορές για το σπίτι. Εδώ, θα ανακαλύψεις μοναδικές ευκαιρίες σε βασικές συσκευές οικιακής χρήσης με πακέτα, όπως κουζινάκια / φουρνάκια, μικρά ψυγεία και πλυντήρια, συνδυασμούς μικροσυσκευών, όπως τοστιέρες, βραστήρες, φρυγανιέρες και καφετιέρες, αλλά και εξοπλισμό γραφείου, όπως laptops και τηλεοράσεις με δωροεπιταγές για επόμενη αγορά.

Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και οικονομικά το πιο καλά εξοπλισμένο φοιτητικό σπίτι και να το εφοδιάσεις με όλα όσα θα χρειαστείς χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία!