Φοιτητική κουζίνα: Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τις οικιακές συσκευές;

Φοιτητική κουζίνα: Εσύ ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τις οικιακές συσκευές;

Η φοιτητική σου ζωή ξεκίνησε και εσύ ετοιμάζεσαι να την απολαύσεις στο έπακρο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τις υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο και ενέργεια στη σχολή αλλά και το νέο σου σπίτι το οποίο καλό είναι να καθαρίζεις συχνά, αν θέλεις να γίνεις ένα πραγματικά υπεύθυνο άτομο. Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, εμείς προτείνουμε να εστιάσεις αρχικά στην κουζίνα. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις κάθε πότε πρέπει να καθαρίζεις τις βασικές σου οικιακές συσκευές ούτως ώστε να γνωρίζεις πως ακολουθείς όλους τους βασικούς κανόνες για την υγιεινή σου.

Φούρνος μικροκυμάτων: Τον χρησιμοποιείς κάθε μέρα για να ζεστάνεις το φαγητό σου και να μαγειρέψεις. Είναι βέβαιο, λοιπόν, ότι χρειάζεται να τον καθαρίζεις συχνά για να απομακρύνεις τα μικρόβια, τις ακαθαρσίες και τα λίπη. Φρόντισε, λοιπόν, να ασχολείσαι με την καθαριότητα του φούρνου μικροκυμάτων σου μια φορά την εβδομάδα.

Φούρνος: Αν στην κουζίνα σου διαθέτεις ένα φουρνάκι (ή κανονικό φούρνο) και μαγειρεύεις συχνά, φρόντισε να το καθαρίζεις καλά κάθε έξι μήνες. Ναι, φαντάζει δύσκολο αλλά δεν είναι και χρειάζονται ελάχιστα υλικά για να το κάνεις να λάμψει. Ποια είναι αυτά; Η μαγειρική σόδα, το ξύδι και το σαπουνόνερο!

Τοστιέρα: Τουλάχιστον μια φορά τον μήνα πρέπει να καθαρίζεις την αγαπημένη σου τοστιέρα. Αν μάλιστα τη χρησιμοποιείς πολύ (δηλαδή, το καθημερινό σου μενού περιλαμβάνει πάντα τοστ) τότε καλό είναι να ασχολείσαι με τη

Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις όσα χρειάζεσαι για να κάνεις την κουζίνα σου να λάμψει!